Rólunk

Cégünk legfőbb jellemzője a kiemelkedően magas színvonalú munka megfizethető áron. Szolgáltatásunk megalkotáskor különösen nagy figyelmet szenteltünk annak, hogy partnereink számára olyan komplex szolgáltatáscsomagot hozzunk létre amely képes kiszolgálni a vállalkozás minden igényét.

Tanácsadói csapatunk segítségével a vállalkozások számára fontos területek mindegyikén állunk az Önök rendelkezésére, és segítünk a céljait összehangolni a szabályokkal.

Célunk, hogy ügyfeleink fejlesztései az általunk szerzett támogatások segítségével megvalósuljanak, amik azután a növekedésüket, nyereségességüket, üzleti sikerüket fokozza. Szolgáltatásaink:

-       Pályázatfigyelés

Nem érhető el az Ön fejlesztési igényeinek megfelelő pályázat? Pályázatfigyelő szolgáltatásunkkal biztosan nem marad le, ha terveinek megfelelő támogatás érhető el a jövőben!


-       Pályázati előminősítés

Tudja meg szakértő kollégáink segítségével, hogy vállalkozása megfelel-e a pályázati követelményeknek és fejlesztési elképzeléseihez milyen összegű támogatási összeget nyerhet!


-       Pályázati tanácsadás, konzultáció

Szakmai segítséget nyújtunk a pályázati projektek optimális kialakításában. Ismerje meg, milyen költségeket számolhat el és hogyan érdemes kialakítani projektjét! Válaszolunk kérdéseire és mindenben segítségére leszünk.


-       Felkészítés pályázásra (mérleg és cégadatok)

Vállalkozása nem alkalmas pályázatra? Ne keseredjen el! Szakmai csapatunk segítségével felkészítjük vállalkozását, hogy a következő évtől biztosan pályázatképes legyen!


-       Pályázatírás

A pályázat szakmai és adminisztrációs terheit a lehető legnagyobb mértékben átvállaljuk, Önnek szinte csak az információ szolgáltatásban és a pályázat aláírásában kell szerepet vállalni. Kizárólag olyan pályázatot vállalunk, melynek sikeréről az előminősítés során meggyőződtünk!


-       Támogatás lehívás (a nyertes pályázatok adminisztrációja)

Pályázata nyertesként való kihirdetése után sem hagyjuk magára. Segítünk a költségek elszámolásában, a kötelező jelentések elkészítésében, akár 5 éven át.


-       Kedvezményes hitel ügyintézés

Szakértőink állami garanciával és kamat-támogatással ellátott, kedvezményes kamatozású hitel megszerzésében is segítenek, hogy fejlesztésének az önrész előteremtése NE okozzon akadályt, vagy finanszírozhatóvá váljon azon fejlesztése, mely pályázatokkal nem támogatott

 

 

3 + 1 érv, amiért érdemes foglalkozni az uniós pályázatokkal:

1.       Mert az uniós források valójában a mi adónkból visszajuttatott pénz – ez a mienk

2.       Mert az elnyert támogatási összeg segít fejlesztési elképzelései megvalósításában

3.       Mert a vissza nem térítendő és kamattámogatott visszatérítendő uniós források lehetőséget biztosítanak cége kiemelkedő fejlődéséhez

 
  + Mert a pályázati lehetőségek lefedik a legtöbb fejlesztési területet (Telephelyfejlesztés; Gép-, eszközvásárlás; Informatikai beruházás; Kutatás – Fejlesztés; Megújuló energia felhasználás; Munkahelyteremtő támogatás, Turisztika, Mezőgazdasági beruházások)

 

3 ok, amiért MINKET érdemes választani:

-       Munkánk eredménye először egy olyan ügyfél, aki az eredeti elvárásainak megfelelő pályázatról nyerési értesítőt kapott, és a fejlesztési ötletei megvalósításához szükséges támogatást elnyerte.

-       Nyerés esetén továbbá olyan ügyfél, aki a pályázaton elnyert támogatási pénzösszeghez hozzájutott és a pályázattal kapcsolatos jövőbeli kötelezettségeinek teljes mértékben eleget tud tenni.

-       Mindezt határidőben, pontosan és magas fokú szakmai háttérrel tudjuk biztosítani

 

Az EU Management Kft. főleg mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak számára ír pályázatot, de számos nagyvállalat is megtalálható az ügyfeleink között.

Keressen minket fejlesztési elképzeléseivel!

Töltse ki még MOST kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy kollégáink minél hamarabb segíteni tudjanak fejlesztési ötletének kidolgozásában!