Önnek is gondja van az ügyfélszerzéssel?

Érjen el gyorsan látható eredményeket profi telefonos csapatunk segítségével, szerezzen minőségi tárgyalási időpontokat!

GONDOLJA VÉGIG...

ÜGYFÉLSZERZÉS

Az Ön cége életében is a legnehezebb az ügyfélszerzés?

ELUTASÍTÁS

A folyamatos elutasítások megnehezítik az értékesítést?

NEHÉZ HÍVÁS

Úgy érzi, hogy nem tud átütő sikereket elérni hideghívásban?

LISTAÉGETÉS

Folyamatosan azt érzi, hogy csak égeti a címlistáit?

telefon

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT!

Legyen hatékonyabb, érjen el sokkal több ügyfelet!

Engedje át telefonos csapatunknak a hideghívásokat, hogy Önnek csak egyetlen feladata maradjon: elmenni a tárgyalásra és üzletet kötni, amivel időt, és pénzt spórolhat.

MI NEM A "SCRIPTET" OLVASSUK FEL a híváskor!

Nem egy call center vagyunk, hanem szakemberek, akik évek óta hideghívásból építik a vállalkozásukat!

Munkamódszerünk, és eszközeink professzionálisak. Szakembereink nem fáradt, kiöregedett telefonos ügyintézők akik felolvassák a “scriptet”, hanem elszánt, motivált, és jól kereső emberek! Ez garantálja azt, hogy a hívásaink 70%-a sikerrel zárul! Együttműködéseink alkalmával fő célunk, hogy megismerjük cégét, és az eladni kívánt terméket / szolgáltatást. Csak így lehetünk hitelesek, és munkatársaink is így tudják képviselni az ÖN érdekeit.

Kifogáskezelési stratégiánkat az elmúlt évek hívásai alapján folyamatosan finomhangoltuk, emiatt sokkal jobban haladunk, mint azok, akik csak hébe-hóba indítanak hideghívásokat, vagy felolvasnak egy begyakorolt szöveget, ami vagy bejön, vagy nem!

ISMERJEN MEG MINKET!

Cégünk a kitartásáról és a professzionalizmusáról híres szakmai körökben. Az üzleti szektorban kimagasló eredményeket értünk el az elmúlt években, konkurenciáinkat megelőzve jutottunk egyre jobb pozícióba.

Abban vagyunk mások mint a piac call centerei, hogy személyre szabottan dolgozzuk ki a hideghívás minden lépését, megbízónk instrukciói alapján. Csak a terméke / szolgáltatása megismerése után kezdünk munkához, mert mi tényleg eladni szeretnénk, nem csak szöveget felolvasni, és robot hangon untatni a potenciális ügyfeleit. Tökéletesen képviselni tudjuk a cégét, mert az az érdekünk, hogy Ön sikeres üzleteket kössön!

MÁSKÉPP DOLGOZuNK!

Mi nem csak telefonálunk, hanem üzleti lehetőségeket hozunk, amit Önnek csak meg le kell tárgyalni. Folyamatosan képezzük szakembereinket, emiatt mindegy hogy biztosításra, építőipari szolgáltatásra, vagy épp egészségügyi szolgáltatásra telefonálnak: a sikerességük abban rejlik, hogy ismerik a terméket, szolgáltatást amit eladnak! Minden partnerünkkel egy precíz első tárgyalás után dolgozzuk ki a részleteket, és úgy vágunk bele a hívásokba, hogy tudjuk mit , és hogyan szeretnénk eladni!

A legtöbb hideghívó cég erőszakosan letárgyalja az időpontot, de nem csinál kedvet az ügyfélnek a találkozóhoz. „Rátukmálni” valakire egy időpontot nem szakmai tudás, hanem hazárdírozás, és a cégünk jó hírével játszadozni sem a legjobb döntés. Mi abban tudunk segíteni, hogy az ügyfél várja Önt, és érdeklődjön a termék/szolgáltatás iránt. Hidegből, egy langyos üzleti lehetőséget teremtünk elő, aminek sikerességét csak az Ön tárgyalási képességei, valamint termékének / szolgáltatásának vonzereje határozza meg!

ÉRJÜNK EL KÖZÖS SIKEREKET!

ŰRLAP KITÖLTÉSE

Válaszoljon az űrlapon szereplő kérdésekre, küldje el részünkre, és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot 24 órán belül!

EGYEZTETÉS

Kollégánkkal egy rövid telefonos egyeztetés után a legfontosabb paramétereket átbeszélik, szükség esetén találkozót fixálunk!

SZERZŐDÉSKÖTÉS

A megbeszélés után keretszerződést kötünk, amiben mindkét fél feltételeit, elvárásait jogilag is fixáljuk!

IDŐPONTOK

Miután megismertük termékét/szolgáltatását, munkatársaink megkezdik a hívásokat, és minél több üzletet hoznak Önnek!

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT!

BÓNUSZ

Amennyiben 2023 első negyedévében ad megbízást cégünknek, 20 leegyeztetett tárgyalási időpontot ajándékba adunk, nem kell ezek után díjat fizetnie az együttműködésünk megkezdésekor!

Az ajánlat visszavonásig érvényes, az első 10 szerződő partnerünknek!