2024-es pályázati kitekintés

Pályázat a láthatáron?! Igen, úgy tűnik, lassan, de biztosan megnyílnak a már lebegtetett pályázati lehetőségek.

Az agrár és vidékfejlesztési programok a következő hónapokban már elérhetővé válnak, de számíthatunk a mikro és KKV szektor támogatására is.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) 2021 és 2027 közötti időszakra vonatkozó keretében az idei évben mintegy 800-850 milliárd forintnyi forrás áll rendelkezésre a vállalkozások számára – közölte Greinstetter Balázs, KTM gazdaságfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára.

Idén hat felhívást terveznek megjelentetni közvetlenül KKV-k számára, valamint három hullámban, 380 milliárd forint értékben indul 0 százalékos kedvezményes vállalati hitelprogram is. A kkv-technológiai plusz hitel program nagyságrendileg 150 milliárd forintos kerettel rendelkezik.

Készüljünk fel együtt, készüljön fel időben! Hívjon minket bizalommal, vagy töltse ki a honlapunkon található űrlapot, és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Segítünk a pályázati előfeltételek megvalósításában, a pályázati anyagok összeállításában valamit a teljes projekt elvezénylésében!