Pályázatírás

A projekttervezés az első lépés egy sikeres pályázat elkészítésében. Mivel a valóság sokszor eltér a pályázati kiírások szigorú szabályaitól, ezért rendkívül fontos induló lépés, hogy összhangba hozzuk a vállalkozás fejlesztési elképzelését és a pályázati kiírást. Ennek első lépése a fejlesztési elképzeléshez legjobban illeszkedő pályázati konstrukció megtalálása, majd a fejlesztési terv és a megfelelő konstrukció összhangba hozása.

MIT VÁLLALUNK?

Ingyenes előminősítés

Mérlegoptimalizálás

Konzultáció

Fejlesztési terv átnézés

Szervezet előminősítése

Cégünk minden esetben kizárólag olyan pályázati anyagot nyújt be, mely teljes mértékben megfelel az adott pályázati kiírásnak. Ennek érdekében először megtörténik a potenciális pályázó szervezet díjmentes előminősítése.

Előminősítés során figyelembe vesszük a vállalkozás általános alkalmasságát, valamint a  tervezett projektnek megfelelő és a kiválasztott pályázati kiírásra vonatkozó részletes pályázati alkamasságot.  Ha egy pályázat pontozásos értékelési rendszerű, megnézzük az elérhető pontszámot. Kombinált vagy hitel pályázatok esetében pedig pénzügyi alkalmasságot, azaz hitelezhetőséget is nézünk!

Amennyiben a pályázati alkalmasság nem megfelelő illetve nem látunk biztos esélyt a pályázati nyerésre (pl. nem elegendő pontszám), javaslatot teszünk, hogy hogyan tud a vállalkozás alkalmassá válni az adott pályázatra.

Pályázati alkalmasság keretében

Projekttervezés keretében

Pályázatírás szolgáltatás keretében Cégünk az alábbi tevékenységeket vállalja

A pályázathoz szükséges dokumentumok listájának összeállítása és átadása.

A pályázathoz csatolandó dokumentumok szakmai ellenőrzése.

Folyamatos kapcsolattartás a pályázat érintettjeivel (pályázó, könyvelő, szállítók, kivitelezők).

A következő lépésben megkezdjük a teljes pályázat elkészítését.

A határidő lejárta előtt a pályázat benyújtása szakmai és formai hiba nélkül.

A hiánypótlások, valamint a tisztázó kérdések válaszainak benyújtása.

A pályázati eredmény figyelése történik, és szükség szerint az Ön értesítése.

Szakmai segítségnyújtás a Támogatási Szerződés megkötésében.

Felmerülő kérdések esetén folyamatos segítségnyújtásban részesül.

Hosszútávon is számíthat ránk, tanácsadás keretein belül megválaszoljuk kérdéseit!

ÖSSZEFOGLALVA

A pályázatírás tehát magában foglal minden olyan tevékenységet, mely a támogatás elnyeréséhez vezet egészen addig, amíg a nyertes támogatói döntést követően a pályázó megköti a Támogatási szerződést a közreműködő szervezettel. Munkánk a projektek teljes életciklusát végig követi, ezért minden partnerünknek javasoljuk, hogy már a projektek tervezésénél vegyék fel a kapcsolatot velünk annak érdekében, hogy a pályázati feltételrendszereknek minden tekintetben megfelelő pályázatok kerüljenek benyújtásra.

A pályázatok többségénél javasoljuk a projektek megvalósítása során történő együttműködést, hiszen a pályázatok életciklusában a projektmenedzsment feladatok ellátása, a támogatások lehívása a legjelentősebb feladat, mely szakértő bevonását indokolja, hiszen a megnyert pályázatot pontosan úgy kell megvalósítani, ahogyan azt vállaltuk a pályázati anyagban. Ezen munkát tudjuk biztosítani a Projekt Management szolgáltatásunkkal.

KÉRJEN DÍJMENTES KONZULTÁCIÓT!