BEMER EVO

Megoldás az üzleti élet egészségügyi kihívásaira

Üzletemberként, cégvezetőként gyakran elfelejtünk saját magunkra és az általános egészségi állapotunkra gondolni. Elfogadjuk, hogy a végére megfájdul a derekunk, fáradtan, nehéz végtagokkal huppanunk be az egyetlen megkönnyebbülést hozó fotelünkbe. Ez a mókuskerék lassan megtöri a lelkesedésünket, ami kihat a munkahelyi morálunkra is.

Ez a folyamat érinti a kollégáit is. A BEMER üzleti felhasználásában az a nagyszerű, hogy nemcsak a kollégák, de a teljes cég profitál belőle.

"Egészséges, koncentrált, boldog kollégák = nagyobb céges teljesítmény"

Mi az a BEMER terápia? Mire hat?

A BEMER egy elektromágneses úton, a test mikrokeringésére ható modern, tudományosan tesztelt, orvosilag elismert módszer. A BEMER fizikai érterápia (tehát nincs szükség gyógyszerekre) ami közvetlenül a vazomócióra (az erek pulzáló, lüktető mozgása) hat.

Mire számíthatunk ha BEMER terápiát alkalmazunk?

A BEMER terápia serkenti a vér mikrokeringését, ezzel frissíti fel a testet, serkenti a szellemet, megszűntet számos, például a stressz vagy ülőmunka által okozott problémát. Összességében javítja az általános közérzetet, növeli a teljesítőképességet, elősegíti a pihentetőbb alvást, jobbá és hatékonyabbá válunk tőle!

Tehát már rövid távon mire számíthatunk a BEMER terápiától?

Hogyan zajlik egy BEMER kezelés?

A BEMER kezeléshez nincs szükség külön személyzetre, használata egyszerű és praktikus. A fájdalommentes terápia során kényelmesen elhelyezkedünk a BEMER készülék fekvőfelületén és élvezzük annak jótékony hatását. A kezelés során enyhe, kellemes rezgés érezhető.

Miért előnyös a BEMER vállalati környezetben?

A BEMER módszer előnyei elvitathatatlanok, de egy dologról még nem beszéltünk. Milyen gyakran kell / lehet alkalmazni a BEMER készüléket, hogy tartósan élvezhessük a jótékony hatásait?

Elegendő csupán napi 2 x 8 percet használni a BEMER készüléket, így teljes mértékben beilleszthető egy vállalat működésébe! Napi 16 perc és kollégái felfrissültebbek, hatékonyabbak és elégedettebbek lesznek. A BEMER készülék jótékony hatását az EU MANAGEMENT-nél is érezzük, ezért is merjük a termékhez adni a nevünket!

Cégvezetőként és pályázatíróként napjaim feszített tempóban telnek. A gyakran estébe nyúló egyeztetések és a hétvégi túlórák miatt keresnem kellett egy olyan pihentető és stresszkezelő megoldást, ami gyors és tartós életminőség-javulást hoz. Így találtam rá a BEMER terápiára!
Molnár Mira
tulajdonos
A BEMER hatására a koncentráció képesség javult, fáradékonyság kevesebb lett így gyorsabb és hatékonyabb lettem, emellett a sok ülő munka miatt a derékfájdalom is jelentősen csökkent. Ezek mellett a közérzetem javulása is jelentős, így a munka folyamata is könnyebb.
Szabó Gergő
ügyvezető, vezető pályázatíró

Mire számíthatunk ha BEMER készüléket használunk a cégünknél?

Kollégáink jobban, pontosabban, koncentráltabban fognak dolgozni, a nap végére mégis kipihentebbek és elégedettebbek lesznek!

TELJESÍTMÉNY

KONCENTRÁCIÓ

FÁJDALOMMENTES ÉLET

BOLDOGSÁG

Hogyan juthatok hozzá a legújabb BEMER EVO készülékhez?

Cégünk, az Eu Management Kft. hivatalos viszonteladója a BEMER készülékeknek, így csapatunktól teljes körű támogatást kap a készülékhez, a beüzemeléshez és a terápiás betanításhoz!

A legújabb BEMER EVO készüléket megvásárolhatja, vagy akár bérelheti is, ennek részleteiről kollégáink részletes tájékoztatást tudnak adni.

Kipróbálná a BEMER EVO készüléket? Irodánkban személyes bemutató keretében megtapasztalhatja a készülék jótékony hatását, már egy kezelés után!

További információkra van szüksége? Kollégáink mindenben segítenek!