Akár 5 milliárd forint pályázati támogatás élelmiszeripari cégek számára

Hiteles forrásokból tudható, hogy 2024 tavaszán számos, új pályázati lehetőség jelenik meg a cégek, vállalatok, civil szervezetek számára, melyek jelentősen hozzájárulnak majd a fejlesztésekhez, és a hatékonyság – , valamint a bevételnöveléshez is.

Természetesen örömmel állunk rendelkezésükre személyes konzultáció formájában is, hogy a pályázatok feltételeit cégre szabottan tudjuk átbeszélni és ismertetni.

Jelen bejegyzésünkben a 2024 tavaszára várható élelmiszerfeldolgozó-üzemek, valamint borászatok számára lehetőségeket teremtő pályázat főbb pontjait ismertetjük meg Önökkel.

A pályázat célja:

A pályázat lehetőséget teremt az élelmiszer-feldolgozó vállalatoknak, illetve borászatoknak, hogy  tevékenységeikhez kapcsolódó komplex, akár stratégiai jelentőségű fejlesztéseket hajtsanak végre.  A cél, hogy az ágazat szereplőinek versenyképessége javuljon, mely a legkorszerűbb, innovatív technológiák megvalósításával történhet meg.

A támogatott támogatási kérelmek várható száma: 400-500 db.

Projekt megvalósulási helye: Országos, Magyarország teljes területe

Támogatás mértéke és összege: Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 100 millió Ft, maximum 5 milliárd Ft.

Előleg mértéke: A megítélt vissza nem térítendő támogatás 50 %-a.

Megvalósítandó tevékenységek:

  1. A mezőgazdasági termékek értéknövelése, a piacra jutást elősegítő technológiai fejlesztést célzó beruházások támogatása, mind az élelmiszerfeldolgozó üzemek, mind pedig a borászatok esetében.
  2. Az energiafelhasználás csökkentését célzó korszerűsítések, valamint a megújuló energia felhasználására irányuló technológiák alkalmazása, szintén mind az élelmiszerfeldolgozó üzemek, mind pedig a borászatok esetében.

Keresse az EU Management pályázatíró szakembereit egy díjmentes előminősítés, illetve konzultáció céljából, ahol megismerheti a pályázat egyéb feltételeit és kitételeit!

Érdemes időben felkészülni egy ilyen volumenű fejlesztésre, és a projekt finanszírozását elősegítő sikeres pályázat benyújtására.

Hívjon bennünket bizalommal, vagy töltse ki a honlapunkon található űrlapot, és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot!